Op deze pagina vind je alle activiteiten terug die binnenkort zullen plaatsvinden. Niet te missen dus want deze zijn steeds echte aanraders, zowel voor de liefhebbers als voor de sympathisanten/familie! 

Komende woensdag 5 juli 2023 organiseren wij onze kermisvlucht! Inkorven op dinsdag tussen 18u en 20u. Op de dag van de vlucht, woensdag, serveren wij ook heerlijke boterhammen! Ondertussen kunnen jullie de tussenstanden volgen en wachten op de uitslag…

Hieronder vind je de waarborg en enkele sfeerbeelden. De uitslag en kosten zijn gratis voor de duivenmelkers!!!

Vrijdag 11 augustus is het zover! Dan organiseren wij onze jaarlijkse BBQ! Deze keer organiseren we de BBQ samen met het wijkcomité Veldeken Herleeft. Hieronder vinden jullie de affiche en inschrijvingsstrookjes. Deze kan je bekomen bij Elsie, Kris of Alexandra. Iedereen is welkom dus breng gerust je familie en partner mee! Graag inschrijven voor 4 augustus. Tot dan!

Op zaterdag 16/12/2023 organiseren wij onze jaarlijkse kampioenenviering met eetfestijn en tombola! Iedereen is van harte welkom, ook familieleden, vrienden en sympathisanten. Het belooft een leuke avond te worden met lekker eten, het eren van onze kampioenen (ook met bijkomend enkele mooie trofeeën) en naar goede gewoonte een tombola met leuke prijzen. Door deel te nemen, steun je natuurlijk ook onze maatschappij. Hieronder vind je de affiche met meer info en de inschrijvingsstrookjes (te bekomen bij Elsie in 't Zonhoekje of bij Alexandra en Ronny). Tot dan!

Zaterdag 3 februari 2024 is het zover! Dan organiseren wij onze jaarlijkse Bonverkoop! Aanstaande zaterdag is het dus de eindverkoop van onze bonverkoop in café 't Zonhoekje te Zele! Iedereen is welkom! Elke aanwezige duivenmelker ontvangt een kleine brochure met een overzicht van onze bons, inclusief het startbedrag (laatste bod op de website duivenverkoop). Voor de volledige Infobrochure van onze bonverkoop, kan je hieronder klikken. Hier vind je dan ook de foto's, beschrijving, resultaten etc. van elke bonschenker. Er zullen ook lekkere boterhammen geserveerd worden en tevens is er een kleine tombola met prijzen die vooral op de duivenmelkers zijn gericht, dus waag je kans! Iedereen is van harte welkom! Tot dan!

Klik HIER om de volledige Infobrochure te openen!

Beste liefhebbers, beste leden, beste sympathisanten,

 

Onze lieve lokaalhoudster/cafébazin Elsie organiseert een geweldig paasontbijt en dit op 1 april (Paasmaandag). Iedereen is van harte welkom! Kijk even op de affiche hieronder, een echte aanrader! Het zou leuk zijn als er toch enkele duivenmelkers aanwezig zijn dan! Een lekker ontbijt om de dag goed te beginnen, wat is er beter?

Vrijdag 16 augustus is het weer zover! Dan organiseren wij onze jaarlijkse BBQ! Het belooft een gezellige en vooral lekkere avond te worden! Hieronder vinden jullie de affiche, inschrijvingsstrookjes en een sfeerbeeld van de BBQ vorig jaar. De inschrijvingspapiertjes kan je ook bekomen bij Elsie, Ronny of Alexandra. De contactgegevens vind je hier terug. Iedereen is welkom dus breng gerust je familie en partner mee! Graag inschrijven voor 10 augustus. Tot dan!